My Movement animations not working properly

For questions about using Classic.

Post » Mon Aug 04, 2008 12:36 am

Hi, I'm having trouble with my movement animation not working. Moving right doesn't change animation and I can't get the jump to work?
http://deta12.com/downloads/construct/MarioMadness.cap
B
4
S
2
G
4
Posts: 164
Reputation: 2,178

Post » Mon Aug 04, 2008 2:21 am

hmmmmm... my brain isn't working to good right now, but I can see some err in your walking events.
Try looking at this example's movement system to edit yours:
http://www.fileden.com/files/2008/3/4/1 ... xample.RAR

I know I know it's a pain in the beaver the first time trying to get it working right 8)
B
13
S
3
G
5
Posts: 286
Reputation: 3,193

Post » Mon Aug 04, 2008 3:32 am

There seems to be a problem with yours my sprite get thinner whenever he changes direction?
http://deta12.com/downloads/construct/MarioMadness.cap
B
4
S
2
G
4
Posts: 164
Reputation: 2,178

Post » Tue Aug 05, 2008 4:39 pm

LMAO DUDE THAT IS REALLY WEIRD! I'm investigating now!

EDIT:
Okay soo I did notice you need the event:

mario detector NOT moving
-Set Mario animation "Default" (or your stopped animation)
-Play Current Animation


As for the shrinking sprite....no idea! Hopefully someone can explain what's up...it's really weird! :?
Geggeegeggege wish I could help! :() Sorry for delayed response duder! :()
B
13
S
3
G
5
Posts: 286
Reputation: 3,193

Post » Tue Aug 05, 2008 9:46 pm

Yea I forgot to add that event I've added it now I have a temporary fix for now.
B
4
S
2
G
4
Posts: 164
Reputation: 2,178

Post » Thu Aug 07, 2008 9:05 pm

I have a project im working on that has a resizing sprite animation too. I reported it to Ashley who said it might be fixed in the next build.
B
2
S
1
G
4
Posts: 239
Reputation: 1,778


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests