My sprite cuts

For questions about using Classic.

Post » Sat Jan 21, 2012 1:10 pm

Hello everyone.
Ive got a small problem. Then i add my sprite to picture editor , it is ok , but then i close it it turns into something scary.
Here are the pictures.
Please help . Sorry for my bad english

1

2
B
20
S
5
G
4
Posts: 39
Reputation: 3,898

Post » Sat Jan 21, 2012 4:29 pm

Evrth is fine with construct 2 , but not with classic.
Tryed sprites from sprite pack, they are ok , but with other sprites - ive got this damn problem .eony321v2012-01-21 17:16:59
B
20
S
5
G
4
Posts: 39
Reputation: 3,898

Post » Sat Jan 21, 2012 4:51 pm

What is you gfx card?

It is more than likely your graphic card. Ashley deliberately moved away from hardware rendering in C2 as it caused similar problems for some users (I may be corrected on this!!).

Try updating your gfx drivers.zenox982012-01-21 16:54:48
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,841
Reputation: 48,283

Post » Sat Jan 21, 2012 5:05 pm

Nvidia GT540M
B
20
S
5
G
4
Posts: 39
Reputation: 3,898

Post » Sat Jan 21, 2012 5:09 pm

My friend got the same problem with this sprite. He also got 540m.
Evrth is ok in other game engines, only got this problem in CC. Sprites from sprite packs work ok , some sprites from internet are getting cut like i already showed.eony321v2012-01-21 17:17:43
B
20
S
5
G
4
Posts: 39
Reputation: 3,898

Post » Sat Jan 21, 2012 5:35 pm

Turned off video card and everything is ok, but how to improve this ?
Almost all other sprites are working fine.


_____ UPDT______
Installed last drivers and it works fine, only laptop seems to be bit slower. Anyway , thank you =) eony321v2012-01-21 18:21:04
B
20
S
5
G
4
Posts: 39
Reputation: 3,898


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests