Need few seconds to open C2!

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Sep 18, 2014 1:51 pm

Hi all
Before i can open C2 instantly, But now it need few seconds to open even if it a new project.
Do you think it from my pc or it's from the C2 updates.

Any help will be great.
B
60
S
10
G
10
Posts: 1,013
Reputation: 9,165

Post » Fri Sep 19, 2014 4:50 pm

When did it start? Did it just happen suddenly, or as soon as you installed a new update?
HARMLESS SIGNATURE THAT IS VIEWED BY OTHERS AS OFFENSIVE AND CONTROVERSIAL
B
14
S
3
G
3
Posts: 356
Reputation: 4,377

Post » Sat Sep 20, 2014 12:23 am

@fassFlash thank's for your interest
I've noticed it around 2 month's ago, and i always update with C2 new Releases.
It's takes 7 to 10 seconds to open C2, before it's open instantly.
B
60
S
10
G
10
Posts: 1,013
Reputation: 9,165

Post » Sat Sep 20, 2014 12:23 am

Your projects got bigger?
B
35
S
9
G
3
Posts: 493
Reputation: 4,092

Post » Sat Sep 20, 2014 7:10 am

I don't know an alternative for Windows, but on Mac, we have a program called "Disk Diet". It cleans all the unneeded files from your disc. Maybe you have some files that somehow overload your computer, like caches. Try to find a program like that.
HARMLESS SIGNATURE THAT IS VIEWED BY OTHERS AS OFFENSIVE AND CONTROVERSIAL
B
14
S
3
G
3
Posts: 356
Reputation: 4,377

Post » Sun Sep 21, 2014 2:10 am

I figured it out, when the cpu is high it's take some time to open C2, I have many unnecessary softwares in my pc.
Thank's guys for the tips.
B
60
S
10
G
10
Posts: 1,013
Reputation: 9,165


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests