Need help with setting a button's sprite when hovered over.

For questions about using Classic.

Post » Thu Jul 15, 2010 3:41 pm

Minor you work fast, LOL
B
28
S
8
G
8
Posts: 530
Reputation: 7,154

Post » Thu Jul 15, 2010 3:50 pm

[quote="Minor":3j1vm8sx]Quick example.

http://dl.dropbox.com/u/1646976/buttons.cap

All the sprites are in a Family called blue.

EDIT - you'll need 0.9.99 to open it :)[/quote:3j1vm8sx]

But the latest unstable release is 0.9.91, is it an SVN release?
B
9
S
2
G
3
Posts: 176
Reputation: 1,954

Post » Thu Jul 15, 2010 4:39 pm

[quote="LavaWave":26hih36v][quote="Minor":26hih36v]Quick example.

<a style="color: rgb(255, 0, 0);" class="linkification-ext" href="http://dl.dropbox.com/u/1646976/buttons.cap" title="Linkification: http://dl.dropbox.com/u/1646976/buttons.cap">http://dl.dropbox.com/u/1646976/buttons.cap</a>

All the sprites are in a Family called blue.

EDIT - you'll need 0.9.99 to open it :)[/quote:26hih36v]

But the latest unstable release is 0.9.91, is it an SVN release?[/quote:26hih36v]

No it's a special "Minor Only" release. Man it's great making a game in Construct for iphone, Android, Flash, Linux, Mac, Amstrad CPC, Nokia Ngage, Spectrum, 3DO and Atari 2600.

Just kidding idiot me put the fullstop in the wrong place :)

It was made in 0.99.9
B
46
S
23
G
7
Posts: 459
Reputation: 6,763

Post » Fri Jul 16, 2010 6:46 am

Wow, that's a really clever solution. I would never have thought to reset the frame every step like that.

Thanks!
B
4
G
3
Posts: 31
Reputation: 964

Previous

Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests