New arcade - Does it accept add-ons?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue Apr 28, 2015 1:00 am

Uploaded my game to the new arcade but all I get is a white screen.

The game is quite large in size and contains an add-on behaviour. Are these allowed? Is there a size limitation? It uploaded fine and I can play other games, but I just get a white screen for mine.

https://www.scirra.com/arcade/strategy-games/korelos-34
B
26
S
6
G
4
Posts: 456
Reputation: 5,853

Post » Tue Apr 28, 2015 1:38 am

It even appears to disables some of the built in plugins such as Webstorage and Browser.
B
32
S
7
G
2
Posts: 317
Reputation: 2,851

Post » Tue Apr 28, 2015 1:40 am

But third party addons should be supported: viewtopic.php?f=158&t=129648 : All third party plugins supported!

...Remember it is in beta.
B
32
S
7
G
2
Posts: 317
Reputation: 2,851

Post » Tue Apr 28, 2015 6:38 am

Just report any issues in the relevant section - https://www.scirra.com/forum/new-arcade-beta_t129648 - as requested by Tom.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
136
S
31
G
86
Posts: 5,486
Reputation: 59,758

Post » Tue Apr 28, 2015 3:32 pm

One of my games doesn't even have addons, but it looks like other people have been able to play them, since they've been played and rated. Also, I can hear the music, but I just get a white screen. So it looks like they do work, but I simply can't see them on my screen (though I can see games that other people have submitted).
B
26
S
6
G
4
Posts: 456
Reputation: 5,853


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Eisenhans and 16 guests