New Asset Store!

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Mon Sep 15, 2014 8:48 am

pzUH wrote:Alright, no prob... I need to wait for my CC then...



Hi! I think, at your sign you should give links of your assets on other sites.
I only know creativemarket but i have seen your art at some other sites as well.
B
22
S
5
G
2
Posts: 210
Reputation: 3,377

Post » Mon Sep 15, 2014 10:31 am

Sorry for downtime, having some server issues at the moment which we're currently working on. Also getting a new server online today hopefully. Should all be sorted out soon.
Image Image
Scirra Founder
B
173
S
41
G
34
Posts: 4,394
Reputation: 54,100

Post » Tue Sep 16, 2014 9:50 pm

@Tom I tried uploading on dropbox and even google drive, but both of them are giving me a link which the store url download link doesn't accept, says not valid zip file.

It accepted only once and tried downloading from dropbox but resets after uploading to 4% with both normal and alternate method.
Image
B
21
S
9
G
3
Posts: 156
Reputation: 3,565

Post » Tue Sep 16, 2014 10:31 pm

@Tom lil' suggestion here: when selecting quantities of more than 1 of an asset, update the "only $XX.XX amount to reflect the total. That or perhaps say "Only $XX.XX each" instead.
Ugly example: Image
ImageImageImageImage
B
62
S
19
G
51
Posts: 633
Reputation: 30,826

Post » Wed Sep 17, 2014 2:00 am

My asset name was too big and so it got cut out... are we getting the option to rename it eventually? (or is it already possible and I missed it?)
B
84
S
22
G
15
Posts: 1,039
Reputation: 15,249

Post » Wed Sep 17, 2014 10:59 am

@7soul email me or support to get the name changed (we don't have an option for this on purpose by design)
Image Image
Scirra Founder
B
173
S
41
G
34
Posts: 4,394
Reputation: 54,100

Post » Wed Sep 17, 2014 1:34 pm

Currently attempting to upload a .zip file to my seller account gives me a :

Server Error
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

on both chrome or IE. Are there server issues at present?
Intermediate level Construct 2 developer, looking to build up my portfolio : https://seriouslycrunchy.itch.io/

Current projects : Bite Sized Game Development, please have a look at my tutorials and comment!

I also write for http://moonbooks.net/, please come and check us out!

Follow me on twitter! @SrslyCrunchy I'm always looking for games or templates to highlight, use the hashtag #madeinconstruct !
B
15
S
6
Posts: 52
Reputation: 3,016

Post » Thu Sep 18, 2014 2:40 pm

Hey @Tom, not sure if this is the place to post but as you can buy construct 2 from the asset store, a quick question, if you buy the steam version ( which I have ) is there anyway to have the stand alone version as well? I only ask just in case steam ever decides not to run ha!
B
7
Posts: 61
Reputation: 417

Post » Thu Sep 18, 2014 4:16 pm

@SeriouslyCrunchy just tested, all seems fine? Have you tried the alternative upload via URL?

@RandomOutput sorry we don't offer stand alone if bought on Steam, and vice versa
Image Image
Scirra Founder
B
173
S
41
G
34
Posts: 4,394
Reputation: 54,100

Post » Thu Sep 18, 2014 4:24 pm

Ok thanks for the info @Tom :)
B
7
Posts: 61
Reputation: 417

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Lorvin, Refeuh and 3 guests