New bug in r83

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sat Mar 24, 2012 4:51 pm

---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Retrieving working path but texture has no working files

Condition: !working_files.empty()
File: Projects\ObjectTexture.cpp
Line: 324
Function: const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &__cdecl ObjectTexture::GetWorkingPath(void) const
Build: release 83 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 3)

You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.
---------------------------
Abort   Retry   Ignore   
---------------------------
B
20
S
4
G
4
Posts: 129
Reputation: 5,535

Post » Sat Mar 24, 2012 6:17 pm

@StephenC
See ***READ FIRST***: how to report bugs. In particular:
"... most people forget to include a .capx file. Most bugs cannot be fixed without your .capx file and usually the first reply to your bug report is "can I see your .capx file?". So please help make things go a bit smoother by including it right away."Velojet2012-04-06 10:06:32
B
105
S
20
G
12
Posts: 549
Reputation: 20,320


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest