New features in Construct 2

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Jun 09, 2011 5:07 pm

Ah sorry I hadn't noticed that! I was using Classic when I thought of it. That's great for the purpose you suggest. Seeing as that's already implemented then I guess that what I'd really like is a way of marking specific events or groups, maybe just something as simple as toggling the colour of the event background or adding an icon. Sometimes when you have a large number of events and you're not necessarily working on them in sequence it would be nice to quickly identify what's 'complete' and what needs tweaking. I hope that make sense, but obviously it depends whether that's useful to everyone!
B
14
S
2
G
6
Posts: 52
Reputation: 3,633

Post » Sun Jun 26, 2011 7:26 pm

This is awesome! but , will we have to pay for it when it comes out of beta? 

B
1
G
1
Posts: 8
Reputation: 491

Post » Mon Jun 27, 2011 3:44 am

If you want, they said there might still be a free version though.

B
2
G
1
Posts: 6
Reputation: 462

Post » Tue Jun 28, 2011 4:49 am

I love free. All I can afford really, and I really like v1. I mean, I just started using it too.GSPforChrist2011-06-28 05:09:22
B
5
S
1
G
1
Posts: 157
Reputation: 1,219

Post » Tue Jun 28, 2011 7:52 am

I was wondering : is your engine based on pure 2d stuff ?
I mean, as we're trying with our team to enter the world of independant game creations, we're having trouble with resolution : a person playing with a really large screen would want to play with a high definition resolution, and it seems like no WYSIWYG provides a solution for that. And err, on computer you have 4:3/16:10/16:9 screens, plus a lot of different resolution. There's also the different consoles. Will construct 2 eventually be able to handle that like... using textures mipmaps ? Or is it a 2d, 2d engine ?
B
72
S
15
G
4
Posts: 311
Reputation: 11,609

Post » Tue Jun 28, 2011 1:24 pm

@Valerien, Construct 2 can already use "fullscreen in browser" mode, where the window resizes to fill the whole screen. This means it will use the entire display regardless of aspect ratio or size. However, it's not perfect - it doesn't zoom or add black bars if you want to enforce the aspect ratio, so it's not ideal for going from a very small display to a very large one. It's something which has been a popular request since Classic so we'll try and come up with something, though.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Tue Jun 28, 2011 2:32 pm

You can already adjust resolution in classic fine, just change display resolution to the users desktop/screen resolution (using sysinfo object).
B
134
S
65
G
16
Posts: 1,766
Reputation: 19,190

Post » Wed Jun 29, 2011 10:24 am

You forgot to mention the part where a multiplayer plugin is being added >.>

So... about that multiplayer plugin O.O

(I will never give up)

~Sol
Tired of crappy file hosts that are crappy? Get DROPBOX - https://db.tt/uwjysXJF
Moderator
B
45
S
17
G
37
Posts: 2,853
Reputation: 25,966

Post » Sun Jul 03, 2011 1:19 am

More more more o/
Great work people!
B
203
S
37
G
13
Posts: 136
Reputation: 29,523

Post » Sun Jul 03, 2011 12:39 pm

Nice Information.I have bookmarked your site to learn more. Thanks.
http://www.hosts101.com/http://www.hosts101.com/
B
2
G
1
Posts: 1
Reputation: 452

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests