New information regarding logging in

If you have found a bug, or have a suggestion/comment then leave it here

Post » Tue Jun 28, 2011 11:15 pm

Change pass worked, resend email worked, might add a link tag to the email verification url tho.

Also profile page comes up ok, but it says "Tom is a game developer registered on the Scirra website." at the top.
Hehe reminds me of the Rich build. newt2011-06-28 23:24:07
Image Image
B
161
S
48
G
90
Posts: 7,348
Reputation: 66,751

Post » Wed Jun 29, 2011 10:35 am

I tried changing my password at least 3 times now, each time both the new and temporary password do not work. I'll just keep the temporary one for now I guess.
"Construct 4 lets YOU make advanced games! (maybe)" Construct Classic - Examples Kit
B
86
S
28
G
13
Posts: 2,092
Reputation: 15,009

Post » Wed Jun 29, 2011 11:12 am

Tried to change password - wouldn't let me login afterwards. Went throught the 'forgotten password' routine, and that got me back in.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,843
Reputation: 48,287

Post » Wed Jun 29, 2011 12:27 pm

Same for me... I changed my password and try to connect with the new password but I can't ! I have to reset the password then use the automatic password to log in...
B
6
S
1
G
3
Posts: 61
Reputation: 1,072

Post » Wed Jun 29, 2011 2:51 pm

I was emperor ing before the switch, if that's not obvious.


I'd like to report a little bug of sorts:

I could log in all right, after I did the "forget my password" thing, which would bring me to the Home tab.

Every time I clicked the Forum tab, it would immediately log me out.

I've tried this enough times where I decided I guess i'll have to make a new account to report this. Hopefully you know what I am saying.

Other than that, a little different, but not a bad look for the site.
B
19
S
3
G
2
Posts: 148
Reputation: 1,945

Post » Wed Jun 29, 2011 6:37 pm

Couldn't log in with the old password. New email'ed password works, but I'm afraid to change it. Hopefully we will get some info when it is safe to change it?
Image
B
23
S
8
G
10
Posts: 1,820
Reputation: 8,242

Post » Wed Jun 29, 2011 10:05 pm

Password changing should be fine now. EmpoerorIng, this is the first time I've heard of that issue, could you perhaps try a different browser? Clear your cache, clear web history? There may be conflict with the old site.
Image Image
Scirra Founder
B
124
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,897

Post » Thu Jun 30, 2011 5:45 pm

Changing pass doesn't work, even after clearing cache. I'm still using temp pass.
ImageImage
B
25
S
6
G
8
Posts: 773
Reputation: 6,643

Post » Fri Jul 01, 2011 6:40 am

I'm also having the same problem. I tried changing my password a second time just in case I might have made any spelling errors, but I still seem to need the temporary password.
B
16
S
2
G
1
Posts: 156
Reputation: 2,112

Post » Fri Jul 01, 2011 11:47 am

This is really bizarre, sorry about this. I've done a lot of tests, and I just can't reproduce it. I'll investigate more and get to the bottom of it.
Image Image
Scirra Founder
B
124
S
37
G
25
Posts: 3,945
Reputation: 44,897

PreviousNext

Return to Website Issues and Feedback

Who is online

Users browsing this forum: IantoJones and 0 guests