New physics engine not returning X/Y velocites

For questions about using Classic.

Post » Wed Jul 30, 2008 10:05 am

Hey I already posted this on sourceforge, I just though I'd mention that I can't return any sort of value when trying to get the X and/or Y velocites of a physics object. No value, not even a zero appears.
It broke my game engine that I finally got working exactly the way I want :(
Anyways I hope this isn't a waste of your time posting here :S
B
3
S
2
G
5
Posts: 351
Reputation: 2,377

Post » Wed Jul 30, 2008 11:25 am

I also notice that you can't control the physics objects anymore either, I tried to run an old game of mine where you roll a ball around and the "Set velocity" action didn't work (the player didn't move).

Im not sure if any of the physics actions work anymore :shock:
"Construct 4 lets YOU make advanced games! (maybe)" Construct Classic - Examples Kit
B
86
S
28
G
13
Posts: 2,092
Reputation: 15,009

Post » Wed Jul 30, 2008 11:52 am

(Sorry about the double thread guys :( My internet is having a lot of trouble lately and I had to click submit again)
B
3
S
2
G
5
Posts: 351
Reputation: 2,377

Post » Wed Jul 30, 2008 12:02 pm

That's okay :)

Despite being a vast improvement, the new engine was bound to have some incompatibilities with the old one. With these reports it'll be tuned for 0.96.4 which is hopefully soon.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529

Post » Wed Jul 30, 2008 1:03 pm

Sweet! You guys rock my socks
I hope the new build comes out real soon :D
I guess the down time gives me time to work on my concept + art
Keep on coding
B
3
S
2
G
5
Posts: 351
Reputation: 2,377


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests