New WebGL shader demo

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Aug 10, 2012 9:38 am

Jesus, sounds like most here can pull better framerates with Doom3 than they can with this 2D demo (I know there's a big technical difference). Just placing it into perspective...
B
6
Posts: 19
Reputation: 565

Post » Fri Aug 10, 2012 11:09 am

Yeah, I don't think It's my pc specs. Was playing Skyrim on Ultra before testing out the demo. AMD graphics card if that helps.
@bearboxmedia
www.bearboxmedia.com

Nintendo Wii U Developer using Construct 2
B
68
S
8
G
6
Posts: 930
Reputation: 9,358

Post » Fri Aug 10, 2012 11:50 am

I get a solid 60fps

Intel Core i7
8 gigs ram
ASUS
Image
B
57
S
14
G
6
Posts: 493
Reputation: 11,253

Post » Fri Aug 10, 2012 12:52 pm

Seems like all i7s get a 60 fps...
B
47
S
10
G
6
Posts: 455
Reputation: 8,326

Post » Fri Aug 10, 2012 1:01 pm

Intel Core i3
8 gigs ram
win 7 64
Geforce 570


and 60fps all the way
ImageImageImageImage
B
140
S
58
G
36
Posts: 2,547
Reputation: 31,170

Post » Fri Aug 10, 2012 2:10 pm

I've mentioned this before, but just to repeat - there is a known performance issue with Awesomium, and I'm trying to get them to fix it. However the Awesomium team have a lot of other priorities so I'm not sure when they'll get round to it.

If the performance issue is resolved, Awesomium should *always* be faster than the Chrome browser. However due to the performance problem some machines (usually lower-end or older computers) end up slower than the Chrome browser. Again, we know why this is and what needs to be done, so hopefully it can be fixed soon.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Fri Aug 10, 2012 2:14 pm

I do remember that now that you mention it. Figures with my luck I fall into that category. -__-
B
47
S
10
G
6
Posts: 455
Reputation: 8,326

Post » Mon Aug 13, 2012 10:39 am

+ Finally runs without downloading anything from the web.
+ Uses its own datafile to load graphics and effects.
+ Fluid framerate.

Just what we have been waiting for!

Now the only thing remaining for beginning serious development is the enlargement of the parameters text input, for older people so we don't tire our eyes typing in the formulas currently displayed with a tiny font.

Good work! Waiting for developments.
B
25
S
5
G
5
Posts: 138
Reputation: 5,638

Post » Fri Aug 17, 2012 4:08 am

get eight big horizontal separated pictures instead of one screen.
radeon x1950 catalyst 10.2 (latest for that card) with the .exe wrapper.

if i remember right i got the same result in an older exe test with the space shooter and another ati card.
os: xp, dx9 latest, 15fps.
B
4
S
1
G
4
Posts: 36
Reputation: 1,649

Post » Fri Aug 17, 2012 5:20 pm

[QUOTE=mercy] + Finally runs without downloading anything from the web.
+ Uses its own datafile to load graphics and effects.
+ Fluid framerate.

Just what we have been waiting for!

Now the only thing remaining for beginning serious development is the enlargement of the parameters text input, for older people so we don't tire our eyes typing in the formulas currently displayed with a tiny font.

Good work! Waiting for developments.[/QUOTE]

Why you don't zoom the event sheets? ^^
ImageImageImageImageImageImage
B
93
S
19
G
12
Posts: 1,200
Reputation: 18,317

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests