& newline &

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue Oct 16, 2012 9:20 am

I have read quite a bit on how to use this command, but it is not having the effect I expected... On other software I used, using newline would automatically make a new line of text each time the command was triggered. Right now this is not the case. Yes, I am probably missing something or doing it wrong...

What I am trying to do here is adding the content of a text object (a one-line string) to another text object and start a new line each time the button it's clicked, to make a list, very simple stuff. But the way I am using newline isn't working the way I am used to, it just adds text and never starts a new line with most recent text, it just makes a single line as if I wasn't using it. How do I use this?

Thank you!
B
47
S
10
G
6
Posts: 455
Reputation: 8,335

Post » Tue Oct 16, 2012 2:50 pm

Sharing a .capx so we can see what you've done would be helpful.
Scirra Founder
B
403
S
238
G
89
Posts: 24,653
Reputation: 196,143

Post » Tue Oct 16, 2012 11:25 pm

@Ashley: Here.

Last event is the one.VampyricalCurse2012-10-16 23:28:14
B
47
S
10
G
6
Posts: 455
Reputation: 8,335

Post » Wed Oct 17, 2012 3:53 pm

The problem is that you are just setting Text5 to 'Text.Text & newline'. You need to append 'Text.Text & newline' to Text5, or set Text5 to 'Text5.Text & Text.Text & newline'.
Scirra Employee
B
159
S
55
G
17
Posts: 711
Reputation: 18,177

Post » Wed Oct 17, 2012 10:52 pm

Thanks @Animmaniac. Very important details you provided. Nobody mentions that in the threads I've read.
B
47
S
10
G
6
Posts: 455
Reputation: 8,335


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 18 guests