No sound in Iphone and missing graphics to

Get help using Construct 2

Post » Fri May 30, 2014 3:31 pm

Hi I uploaded the file as an html and it works fine in a browser but on the iphone it is missing graphics and sound.

Here is the link to the html5
http://www.warriorscholar.com/meditation/
here is the link to the files and caproj
https://www.dropbox.com/sh/zco87lhk84le ... wGGgAykba#

Any help is appreciated.

Thanks
B
10
S
3
Posts: 113
Reputation: 1,191

Post » Fri May 30, 2014 3:38 pm

This is an issue many of us ran into using c2 build 170... I reverted back to build 168 and the issue went away... theres a forum thread about it.. hopefully Ashley will fix it soon.

cheers,
Mike
B
49
S
9
G
4
Posts: 425
Reputation: 7,037

Post » Fri May 30, 2014 4:06 pm

Is both the graphics missing and the sound the issue?
B
10
S
3
Posts: 113
Reputation: 1,191

Post » Fri May 30, 2014 7:29 pm

The graphics for sure... not positive of sound, but sounds have always been super sensitive to their required formats for each browser platform... so its possible they are not part of the same bug. Sorry I cant help more in this regard.

-Mike
B
49
S
9
G
4
Posts: 425
Reputation: 7,037

Post » Mon Jun 02, 2014 1:44 am

This stinks. I made it in 170 I downgraded but it wont let me load in a 170 file in construct version 168
B
10
S
3
Posts: 113
Reputation: 1,191

Post » Mon Jun 02, 2014 2:28 am

you have to open your csproj file with a text editor such as notepad++ and change

<saved-with-version>17000</saved-with-version>

to

<saved-with-version>16800</saved-with-version>
B
7
S
2
Posts: 32
Reputation: 541


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], stevenode, Yahoo [Bot] and 8 guests