No start page for free Construct 2 users?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed Jul 04, 2012 9:12 am

C2 was working perfectly before. But today when I opened it, it had no startpage. Now, when I go to preferences, I see "show start page" unticked and greyed out with written "licensed only".

So, is the start page disabled for free users? Why?
B
10
S
2
Posts: 79
Reputation: 1,122

Post » Wed Jul 04, 2012 12:30 pm

It's not disabled for free edition users, it should in fact always be enabled without being able to turn it off. However we had issues with the start page crashing some people's computers, and weren't able to fix it since it was a rare and difficult to reproduce problem. Instead if Construct 2 detects it crashed last time it ran it will disable the start page. Unfortunately in the free edition the option is still disabled so you can't turn it back on again... you could try just pressing the 'Start page' button on the ribbon to get it back.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Thu Jul 05, 2012 4:01 pm

[QUOTE=Ashley] It's not disabled for free edition users, it should in fact always be enabled without being able to turn it off. However we had issues with the start page crashing some people's computers, and weren't able to fix it since it was a rare and difficult to reproduce problem. Instead if Construct 2 detects it crashed last time it ran it will disable the start page. Unfortunately in the free edition the option is still disabled so you can't turn it back on again... you could try just pressing the 'Start page' button on the ribbon to get it back.[/QUOTE]

Yayy! I got the start page by clicking on "start page" on the ribbon. Thanks Ashley!thesecretweapon2012-07-05 16:14:31
B
10
S
2
Posts: 79
Reputation: 1,122


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests