Node Webkit and Java Applet

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Wed Apr 03, 2013 8:35 pm

Hi,

I wanna use a Java Applet in Node Webkit.

I saw in Node Github Wiki than by default the Java Applet access is disabled, and to enabled we need to change the Manifest "Package Json" in the Webkit Subfields.

But how could I do that? And after where I put the .jar file?

I read than for "Plugins" we need to create a folder, but and for Applets?

Somebody could help?

Thanks
B
90
S
5
G
8
Posts: 165
Reputation: 7,648

Post » Wed Apr 03, 2013 9:40 pm

If your writing a Java Applet, then you don't need nodewebkit. A Java Applet. Is a full Java application with only a few line changes. It's a JVM compiled app.

make the applet changes and then the program will run as a full application. wala, no nodewebkit needed.

soooo. what do you need to embed an application in another application?jayderyu2013-04-03 21:41:15
B
87
S
18
G
9
Posts: 2,455
Reputation: 14,834

Post » Wed Apr 03, 2013 11:40 pm

Hi @jayderyu

Let me explain better.

I have an web app developed with C2, and I have a Java Applet which I open in a iframe, inside the web app.

When I export to Node Webkit, the iframe open but the applet is not working.
B
90
S
5
G
8
Posts: 165
Reputation: 7,648

Post » Thu Apr 04, 2013 1:31 am

package.json is in <install>/exporters/html5/node-webkit. You could try importing the .jar as a project file. But I think you're crazy for trying this.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Thu Apr 04, 2013 1:38 am

Hi @Ashley

Well in fact the applet is used to audio capture, which I cannot do directly in HTML5.
I will try to edit the package.json to set Java use.

Thanks for your attention!
B
90
S
5
G
8
Posts: 165
Reputation: 7,648

Post » Thu Apr 04, 2013 1:56 am

Hey @Ashley

Works now!!!

I edit the package.json file to include

     "webkit": {
          "plugin": true,
          "java": true
     },

And put the .jar and another files of the applet in win32 folder.

Thanks again.
B
90
S
5
G
8
Posts: 165
Reputation: 7,648

Post » Thu Apr 04, 2013 2:12 am

[QUOTE=NRABrazil] Hi @Ashley

Well in fact the applet is used to audio capture, which I cannot do directly in HTML5.
I will try to edit the package.json to set Java use.

Thanks for your attention!
[/QUOTE]

ok, this explains a whole lot. I just couldn't imagine any reason to package an application within in application. This is like the old Flash audio work around on Android.
B
87
S
18
G
9
Posts: 2,455
Reputation: 14,834

Post » Thu Apr 04, 2013 2:14 am

Microphone input should be coming eventually to HTML5, at least on Chromium based platforms (Chrome + node-webkit). Last I tested it I couldn't get it working, but hopefully the kinks will be worked out soon.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: neverk and 16 guests