Node Webkit app+ Browser "Request fullscreen"

Get help using Construct 2

Post » Wed Nov 06, 2013 1:27 pm

I'm having some performance problems when I use these two features together.

I mean... I'm testing/exporting a project as an application using Node Webkit and "request fullscreen" though Browser object and the FPS are very low, about 40/45fps and the game is not smooth at all..

For testing purposes i added a button to cancel fullscreen during game and when it goes windowed it immediatly gets 60 fps and perfect performance..

where is the problem?

I've tried every possibile fullscreen scale mode.

Also this doesnt happen with one project in particular. Even if I start a brand new project and just put 2 moving objects as a test application the problem with fullscreen speed persists.rujo2013-11-06 13:35:22
B
5
S
1
G
2
Posts: 22
Reputation: 1,824

Post » Wed Dec 04, 2013 8:36 pm

Bump

Same problem here. When I preview in a maximized window all works fine, but when I full screen it fps drops significantly! Makes no sense that additional 20px width and 10px height would drop the fps rate below 40 fps from stable 60fps.

EDIT@ All right, discovered what was causing the issue! Basically I have two screens, but I wasn't displaying it on the screen set as primary in my card settings. LOL megatronx2013-12-04 20:40:19
My professional Royalty Free Music at Scirra Assets Store
--------------------------------
Specs: i5 2500, 16gb of ram, gtx 770, win 7, Focusrite Scarlett 8i6, Mackie mr8mk2, Alesis 320, browsing the net on chrome.
B
85
S
27
G
20
Posts: 1,962
Reputation: 18,651

Post » Thu Dec 05, 2013 7:20 am

@megatronx Ashley is working Fixed Resolutions Feature
B
97
S
35
G
29
Posts: 3,139
Reputation: 28,361

Post » Thu Dec 05, 2013 8:22 am

I know. It's fine. As I said, i have 2 screens and forgot that not main screen is being not rendered as fast as main one. Even when I watch movies they stutter etc.
My professional Royalty Free Music at Scirra Assets Store
--------------------------------
Specs: i5 2500, 16gb of ram, gtx 770, win 7, Focusrite Scarlett 8i6, Mackie mr8mk2, Alesis 320, browsing the net on chrome.
B
85
S
27
G
20
Posts: 1,962
Reputation: 18,651

Post » Thu Dec 05, 2013 3:13 pm

Problem is that the game stretches out to the resolution, so if you don't have a really powerfull PC it will stutter. But as Joannesalfa said, Ashley is working on it!
B
122
S
42
G
40
Posts: 846
Reputation: 27,994


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Lancifer, MaxxMunnn and 4 guests