Node Webkit crash

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Nov 07, 2014 4:49 pm

@Ashley

same problem on r187. tried also moving old node webkit directory in the new (Program Files\NodeWebkitForC2) but with no solution.
Maybe it's something related to exportation?

back to r183...
B
12
S
2
Posts: 36
Reputation: 1,949

Post » Fri Nov 07, 2014 6:07 pm

We haven't updated the node-webkit version, it's still 0.10.5. So I guess it must be something different.

I strongly suspect this is a graphics driver issue, especially if turning off WebGL fixes it.
Scirra Founder
B
397
S
236
G
88
Posts: 24,423
Reputation: 194,560

Post » Mon Nov 10, 2014 4:06 pm

@Ashley

installing now beta driver (catalyst 14.9.2), i'll tell you if something change.
B
12
S
2
Posts: 36
Reputation: 1,949

Post » Mon Nov 10, 2014 4:38 pm

@Ashley

same results with beta driver..
i'm stuck with r183 then :any advice will be appreciated, thanks.
B
12
S
2
Posts: 36
Reputation: 1,949

Post » Mon Nov 10, 2014 7:15 pm

I'd still guess it's the graphics driver, especially if it works with WebGL off. Just because it's up to date doesn't mean it works :P
Scirra Founder
B
397
S
236
G
88
Posts: 24,423
Reputation: 194,560

Post » Mon Nov 17, 2014 4:12 pm

@Ashley

with r188, it's working if i run the .exe in the win64 directory (i've win7 x64)
there's only a little problem, 1 layout of my project appear vertically stretched, but not all layers of the project.
do you have any idea why this happens?
B
12
S
2
Posts: 36
Reputation: 1,949

Post » Mon Nov 17, 2014 6:07 pm

Probably still a graphics driver issue.
Scirra Founder
B
397
S
236
G
88
Posts: 24,423
Reputation: 194,560

Previous

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests