Node Webkit Error - Construct 2 r190

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Dec 04, 2014 1:25 pm

@Hardty - your demo exports and runs just fine here, using the latest C2 r190 and node-webkit 0.11.1.
Scirra Founder
B
387
S
230
G
87
Posts: 24,249
Reputation: 192,240

Post » Thu Dec 04, 2014 6:34 pm

@Hardty

Exports fine for me too. I'm on r190. I replaced one of my node exporters (win32) with the previous version (0.10.5) for performance reasons. All other exporters are stock. I'm only able to test on windows.

The 32-bit version runs as expected. The 64-bit version crashes when I try to type or paste in a name. Don't know why that would be happening, but I guess it's a separate issue.
Don't lose your work. Backup your game with Dropbox.
B
44
S
10
G
10
Posts: 1,106
Reputation: 9,187

Post » Sat Dec 06, 2014 12:28 pm

something wrong with my Node-Webkit ? :/
i will download new Node-Webkit again later.

Thanks @Ashley and @TiAm for your help :D
~Everyone can make GAMEs~
B
54
S
10
G
1
Posts: 411
Reputation: 5,655

Previous

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests