[node Webkit] Music not playing

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Mon Jul 29, 2013 6:29 pm

When I export to node Webkit. I have sounds playing but no music playing.. What gives. HTML5 it plays the music perfectly.
Image
B
81
S
16
G
4
Posts: 501
Reputation: 8,934

Post » Tue Jul 30, 2013 3:13 pm

Any suggestions/help?
Image
B
81
S
16
G
4
Posts: 501
Reputation: 8,934

Post » Tue Jul 30, 2013 4:38 pm

There's no way to know unless you show some code or give more info.

What version of C2 are you using? How are you playing the file, code, etc?

Try converting the track to .ogg manually in Audacity, then importing it to C2 to the music folder.
B
122
S
41
G
40
Posts: 846
Reputation: 27,894

Post » Tue Jul 30, 2013 7:40 pm



I'm using the latest version of Construct 2 (r139)
I'm not having any issues when running in browsers.. It's just running under the Node Webkit.. The music is already in .ogg format and in the "Music" folder. I've even used "Preload" and that still doesn't work.
KazaaMafia2013-07-30 19:41:59
Image
B
81
S
16
G
4
Posts: 501
Reputation: 8,934

Post » Tue Jul 30, 2013 8:34 pm

Interesting. Music works fine for me in Node-Webkit.
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,679

Post » Tue Jul 30, 2013 11:51 pm

Ok, I had to reconvert the music track in Audacity and it work this time. Thanks for the help anyway.
Image
B
81
S
16
G
4
Posts: 501
Reputation: 8,934


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests