Node-webkit performs poor all of a sudden?

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue Nov 25, 2014 11:02 pm

Hi, I just updated to the latest Node webkit exporter, and I seem to experience very bad performance compared to my previous exports. Just wondering if anyone has the same problem?

Thanks
B
35
S
10
Posts: 386
Reputation: 3,265

Post » Tue Nov 25, 2014 11:10 pm

HI @Tinimations - did you change anything else? e.g. upgrade to a beta version of Construct2
Image
B
9
S
3
G
1
Posts: 346
Reputation: 1,560

Post » Tue Nov 25, 2014 11:25 pm

I'm hesitant to upgrade my node-webkit since the last one was bad, and apparently this recent one is awful too?

Keep your old Node-webkit installers, since they're not given on the site. Incase the situation doesn't improve for a few months.
B
151
S
75
G
20
Posts: 1,793
Reputation: 22,749

Post » Tue Nov 25, 2014 11:42 pm

@hundredfold No I upgraded to the latest stable release that released yesterday.

@alspal Hmm actually I'm not sure that works. When I tried to export with the node webkit I original had (which was also downloaded from scirra btw), I got directed towards the latest version.

Seems like I'm not the only one experiencing issues?

Edit: Hmm ok after some tests it doesn't seem to be as severe as I first feared. However I have gotten reports from testers that the version exported roughly 2 weeks ago runs siginificantly better than the one I exported today. I need to make some more tests to determine wether this is caused by some changes I've made to the game, or if it's changes made to construct/node webkit.
Last edited by Tinimations on Tue Nov 25, 2014 11:50 pm, edited 1 time in total.
B
35
S
10
Posts: 386
Reputation: 3,265

Post » Tue Nov 25, 2014 11:45 pm

I don't even have an old node-webkit build (I keep to stable releases, last stable included NW in the build) so now I can't even update to the new stable because it'll break NW ._.
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,699

Post » Tue Nov 25, 2014 11:52 pm

@sqiddster Do you have the opportunity to install it on a seperate computer or something to test? If you read the edit I just made to my previous post you can see that I still get it to run fine on my own computers. I still haven't been able to find out wether the reported bad performance from testers are caused due to me making changes to the game that makes it incompatible with hardware below a certain spec, or if it's construct/webkit.
B
35
S
10
Posts: 386
Reputation: 3,265

Post » Tue Nov 25, 2014 11:59 pm

Well I know that Chrome 38 has some serious Vsync issues, and the new NW is based on Chrome 38 so I don't really want to risk it, unless I hear someone who has seen a definite improvement over previous NW builds.
B
92
S
31
G
24
Posts: 3,191
Reputation: 32,699

Post » Wed Nov 26, 2014 12:27 am

Hmm I see. Alright I did some more intensive tests and it definately runs worse. Still need to figure out if it's my changes or the webkit though... :/
B
35
S
10
Posts: 386
Reputation: 3,265

Post » Wed Nov 26, 2014 12:31 pm

@sqiddster
The newest version fixed the screen-tearing, but there's still a little micro-stuttering left when medium-ish size sprites are moving.
The moderators are corrupt and ban for no reason, especially that condescending neckbeard asshole Kyatric. The forums are filled with fanboys.
Banned User
B
22
S
7
G
1
Posts: 558
Reputation: 2,925

Post » Wed Nov 26, 2014 9:22 pm

Does anyone have the last version of the node? Was it ever released in the current form, ie a separate installer called "nodewebkit-for-c2.exe"? I guess I'm stuck on the last stable for now, unless r190 can have the older node installed over it...:(
Don't lose your work. Backup your game with Dropbox.
B
44
S
10
G
10
Posts: 1,106
Reputation: 9,202

Next

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests