NodeWebkit - 1 action more

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Jun 28, 2013 11:25 am

Hi Scirra!
I'm really love your product. Now I'm working with plugin NodeWebkit added in 130 release. So I want to ask u to add one action to this plugin. This action is - Move file to. I really need this action, hope I'm not alone with this idea.

I tried to do the folowing thing. First - to add to global value the text of the file (expression - NodeWebkit.TeadFile(Path)) and then - to write file (appropriate action) in the needed directory, but this doesnt work (tested with .jpg file)

I believe u can do this not really difficult thing and help me a lot))
B
31
S
7
G
6
Posts: 22
Reputation: 4,883

Post » Fri Jun 28, 2013 12:41 pm

Have you tried copying the file then deleting the old file?
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,519
Reputation: 195,361

Post » Fri Jun 28, 2013 1:43 pm

That's I'm talking about. As I can see there are no action to copy or to move file. Just "append to file", "create folder", "delete file", "list files", "rename file" and "write file" and nothing else. U can see me screenshot of actions: https://dl.dropboxusercontent.com/u/20574093/nodewebkit.pngilyko962013-06-28 14:03:37
B
31
S
7
G
6
Posts: 22
Reputation: 4,883

Post » Fri Jun 28, 2013 2:36 pm

Oh, you're right, it's not there :P I'll try add it for the next build.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,519
Reputation: 195,361

Post » Fri Jun 28, 2013 5:08 pm

Ashley, thank you very much 4 your support!))
B
31
S
7
G
6
Posts: 22
Reputation: 4,883

Post » Fri Jun 28, 2013 6:19 pm

And 1 more thing I want to add))) There will be very nice if u'll do the action "execute file" as it was realized in CC))) Thanks before)
B
31
S
7
G
6
Posts: 22
Reputation: 4,883

Post » Sat Jun 29, 2013 1:30 am

1 more thing would be to make fullscreen performance the same as windowed.
B
151
S
75
G
20
Posts: 1,793
Reputation: 22,749

Post » Sat Jun 29, 2013 1:35 am

@Alspal - I think that's already the case for computers running vista (when aero is enabled), win 7 and 8. I don't know about Mac and Linux, though I suspect for Mac it would be the same.
Moderator
B
95
S
34
G
33
Posts: 3,007
Reputation: 27,876

Post » Sat Jun 29, 2013 2:16 am

@alspal @Arima This is getting mentioned everywhere all the time :P
...
..
.And since it is getting mentioned again, I'll rethrow in that I get better performance as of last time I checked, when the game is windowed, and even better performance if I shrink the window. Changing from Areo and whatnot doesn't seem to affect it noticeably in my experiences... :D It's not my immediate goal to have, but I have friends with puny computers and would love for them to be able to comfortable check out my game :P
B
51
S
20
G
10
Posts: 571
Reputation: 9,819

Post » Sat Jun 29, 2013 4:13 am

When scaling to a larger window size it drops the performance dramatically on every platform, for me.
B
151
S
75
G
20
Posts: 1,793
Reputation: 22,749

Next

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 17 guests