not working properly Change layout with run proyec

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue May 08, 2012 6:12 pm

scirra game construct2

not working properly, doing something wrong?
anyone can help me?


I'm new with this program and I want to do is:
Three screens (Home, game, final)

In the beginning I click to start the game and I go to the next screen where this game, I kill and move to the third screen where I click to start over and take me to the first screen but then and wrong! ! and not because if someone can solve here is the video with what happens to me:

http://www.youtube.com/watch?v=aTkBSPLxtiw


juego scirra construct2

no me funciona correctamente,hago algo mal?
alguien me puede ayudar?

Soy novato con este programa y lo que quiero hacer es:
Tres pantallas (Inicio, juego, final)

En el inicio hago click para empezar el juego y me pasa a la siguiente pantalla donde esta el juego, me matan y paso a la tercera pantalla donde hago click para volver a empezar y me lleva a la primera pantalla pero despues ya funciona mal!!! y no se porque si alguien me lo puede resolver aqui esta el video con lo que me sucede:

http://www.youtube.com/watch?v=aTkBSPLxtiw










B
10
S
1
Posts: 9
Reputation: 960

Post » Tue May 08, 2012 6:47 pm

In event sheet 3 you need to use the action
System: reset global variables.

The second time you restart your project, "vidajuagor" is = 1 so according to your code, it skips to layout 3 directly.

No bug from C2 there.
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 6,998
Reputation: 57,791

Post » Tue May 08, 2012 7:30 pm

ok thank you very much
great!! now it works perfect
B
10
S
1
Posts: 9
Reputation: 960


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Aphrodite, Mirlas and 18 guests