Not working with Minify script export

All closed bug reports are moved here.

Post » Wed Mar 29, 2017 6:30 pm

The project is not working when selecting Minify script in export option.
It is showing only black screen.

Chrome version - Version 57.0.2987.110

----------------------------- Update --- ----- May be this will help ----
c2runtime.js:2 Uncaught SyntaxError: Illegal break statement
at c2runtime.js:2
c2runtime.js:2 Uncaught TypeError: A.PT is not a function
at eQ.SR (c2runtime.js:2)
at XMLHttpRequest.TM.aP.onload (c2runtime.js:2)
----------------------------------------------------------------

Thanks
B
9
S
2
G
4
Posts: 25
Reputation: 2,780

Post » Thu Mar 30, 2017 11:54 am

I could reproduce it, my first C3 Game didn't load with the Minify Script Option.

It stays Black after the Construct 3 Splash (Which shows the Construct 2 Splash)
When you just begin learning this Stuff, don't make big things. Start Small.
B
9
S
2
G
1
Posts: 29
Reputation: 1,077

Post » Fri Apr 07, 2017 12:10 pm

Closing, can't reproduce. You didn't provide a .c3p so I tried Ghost Shooter, and it worked. This is exactly why we ask for a .c3p project. Please file on the new GitHub tracker if you still have trouble.
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,371
Reputation: 193,772

Post » Sat Sep 09, 2017 1:25 pm

I am having the same issue here. So I believe it's not a particular problem @Ashley

I am working with a old C2 project in the C3 and if I export the files using the "minify script" option I get a blank screen.

These are the errors I copied from the console:

Safari
Code: Select all
[Error] SyntaxError: 'break' is only valid inside a switch or loop statement.
   (anonymous function) (c2runtime.js:2)
[Error] TypeError: window.cr_createRuntime is not a function. (In 'window.cr_createRuntime({
         exportType: "html5"
      })', 'window.cr_createRuntime' is undefined)
   Start (start.js:7)


Opera
Code: Select all
c2runtime.js:2 Uncaught SyntaxError: Illegal break statement
    at c2runtime.js:2
c2runtime.js:2 Uncaught TypeError: g_a.g_jt is not a function
    at g.g_iy (c2runtime.js:2)
    at XMLHttpRequest.g_gb.e.onload (c2runtime.js:2)
B
74
S
13
G
4
Posts: 1,000
Reputation: 8,041

Post » Sun Sep 10, 2017 11:19 am

Bug reports have moved to GitHub. That looks like the same error as in this bug report.
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,371
Reputation: 193,772


Return to Closed Bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests