Now Constuct 2 doesn't run on Firefox AND IE [local storage]

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Tue Apr 28, 2015 9:30 am

Image

WHY....WHY !!!!!!!
B
12
S
3
Posts: 288
Reputation: 1,694

Post » Tue Apr 28, 2015 9:35 am

If this kind of thing upsets you, consider sticking to stable releases. The whole purpose of beta releases is to work out these kinds of issues.
Scirra Founder
B
395
S
233
G
88
Posts: 24,376
Reputation: 193,842

Post » Tue Apr 28, 2015 10:23 am

Image
B
12
S
3
Posts: 288
Reputation: 1,694

Post » Tue Apr 28, 2015 11:02 am

If you opt-in to using a beta release some bugs are to be expected; if you wish to avoid that risk you should use stable releases, that's what they're for.

The fact that the changelog shows that a bug was fixed does not guarantee you will not encounter a similar bug or perhaps even the same bug if different circumstances.


It's not "blaming users for being frustrated", it's explaining a simple reality of software development. If you choose to use a beta product you may experience bugs; it's understandable that this can sometimes be frustrating, but it isn't really valid to be as angry as you seem to be with the developers -- you have the option of sticking to stable releases to have a much better chance of avoiding problems, and if you encounter serious problems in a stable release then some level of anger may be more understandable.


Given you opted in to beta releases and have experienced this error, have you submitted a high-quality bug report to help the developers solve the problem for you?
Last edited by jbadams on Tue Apr 28, 2015 11:06 am, edited 1 time in total.
B
32
S
8
G
2
Posts: 110
Reputation: 3,648

Post » Tue Apr 28, 2015 11:04 am

Agree, I guess I am too worked up.
Sorry.
B
12
S
3
Posts: 288
Reputation: 1,694

Post » Tue Apr 28, 2015 11:17 am

I can confirm that the bug reported in the changelog has indeed been fixed.
In r203, adding Local Storage to a project (even a blank one) and previewing it used to display this error on start in FireFox.

In r204 it's not the case anymore, so it sounds like you've encountered a new bug with this new (Local Storage), in beta, feature.
As jbadams noted if you can provide a simple capx and clear steps to reproduce the error (following the bug report guidelines), Ashley will likely be looking into fixing it.
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
289
S
112
G
94
Posts: 7,333
Reputation: 69,293

Post » Tue Apr 28, 2015 12:12 pm

Step 1:
Add Local Storage.

Step 2:
Run.
B
12
S
3
Posts: 288
Reputation: 1,694

Post » Tue Apr 28, 2015 12:34 pm

Can't reproduce...
What OS ? What browser version ? What Construct 2 release ?
New to Construct ? Where to start

Image Image

Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
289
S
112
G
94
Posts: 7,333
Reputation: 69,293

Post » Tue Apr 28, 2015 2:24 pm

I can't reproduce it as the moment as I have uninstalled the latest version and reverted as Ashley suggested to continue the project, will make the cap file if I ever decided to install this crippled version again for some unknown reason.
B
12
S
3
Posts: 288
Reputation: 1,694

Post » Tue Apr 28, 2015 2:30 pm

That's exactly what betas are for!
B
86
S
25
G
11
Posts: 652
Reputation: 11,051

Next

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests