NW.JS blending not working properly

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Sun Oct 30, 2016 4:50 pm

Problem Description
When previewing (or exporting) with NW.JS, the layout is not displayed properly with blending options that are set.
Tested and it works with Firefox, Chrome and Internet Explorer.
Also, if "Enable WebGL" is set to OFF, then it works correctly in NW.JS (as well as in all browsers). But if WebGL is enabled (ON), then preview doesn't work with NW.JS

Attach a Capx
Here's a CAPX of the issue that can be tested :
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Description of Capx
CAPX is really simple with a Blue_Sprite that is "not working". Please note the blend options in these 2 layers.

Steps to Reproduce Bug
  • Step 1 - Open CAPX, and set Preview to NW.JS. Blue_Sprite will not show in preview (it is black).
  • Step 2 - When opened in Firefox, IE, or Chrome, everything is working properly.
  • Step 3 - If WebGL is disabled, then it works correctly.

Observed Result
Blue_Sprite in the CAPX shows as black (not showing that is), when previewing with NW.JS and WebGL is enabled

Expected Result
Blue_Sprite needs to show up with these blending options when previewing with NW.JS, as well when the game is exported.

Affected Browsers
  • Chrome: (NO)
  • FireFox: (NO)
  • Internet Explorer: (NO)

Operating System and Service Pack
Windows 10 Pro, x64 version 1607, build 14393.351

Construct 2 Version ID
Release 239, 64bit
B
6
S
2
Posts: 14
Reputation: 528

Post » Tue Nov 15, 2016 4:03 pm

Thanks, should be fixed in the next build. But it looks wrong in the editor itself as well, which you didn't mention, do you see it correctly there?
Scirra Founder
B
400
S
237
G
89
Posts: 24,550
Reputation: 195,537

Post » Thu Nov 24, 2016 8:19 pm

Hi Ashley, sorry for my late reply. I do see it correctly in the editor (at least I believe this is correct), here's a screenshot from the editor :
https://drive.google.com/drive/folders/ ... sp=sharing

Thank you for your reply!
B
6
S
2
Posts: 14
Reputation: 528


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests