ONE Health Bar for each Enemy

For questions about using Classic.

Post » Mon Jun 11, 2012 3:32 pm

No problem, the container makes it just easier to pick if they're more than just 1 hpbar/enemy^^ But you can do it without using the container. Hope to see some demo in the forum of your game. ;)zyblade2012-06-11 15:34:11
B
24
S
9
G
2
Posts: 294
Reputation: 3,160

Post » Sun Jan 27, 2013 2:08 pm

Hi, I know this thread is old but can I have a sample cap for this ?
I'am using construct classic for our THESIS, can't use C2 becuase of it is not free.
B
5
S
1
Posts: 20
Reputation: 690

Post » Sun Feb 24, 2013 9:03 pm

can someone please post a capx of this with multiple health bars...I am fairly new and I cant seem to get it working. thanx.
B
6
S
1
Posts: 11
Reputation: 597

Post » Tue Feb 26, 2013 4:08 pm

@nhonoskywalker @Potzero, here you go:

Health Bars - Construct Classic .Cap

Health Bars - Construct 2 .CapxJayjay2013-02-26 16:10:49
"Construct 4 lets YOU make advanced games! (maybe)" Construct Classic - Examples Kit
B
86
S
28
G
13
Posts: 2,092
Reputation: 15,009

Post » Thu Feb 28, 2013 2:29 am

thanks Jay, but unfortunately the capx is in version 120. i only have 119. is there a way you upload in this format? i appreciate it.
B
6
S
1
Posts: 11
Reputation: 597

Post » Tue Mar 05, 2013 12:40 am

@Potzero, sorry I haven't had much free time lately. The code is nearly identical to the free Construct Classic version if you can install version R2 of that: http://www.scirra.com/forum/topic48884.html
"Construct 4 lets YOU make advanced games! (maybe)" Construct Classic - Examples Kit
B
86
S
28
G
13
Posts: 2,092
Reputation: 15,009

Previous

Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests