Open doesn't work

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Jun 13, 2013 10:01 pm

Link to .capx file (required!):
http://Not applicable

Steps to reproduce:
1. Press File:Open

Observed result:
The open dialog window doesn't open

Expected result:
I'm presented with the Open window

Browsers affected:
no

Operating system & service pack:
XP SP3

Construct 2 version:
r134    

nothing has been installed or uninstalled.
I already tried reinstalling it, reseting dialogs, rebooting, and even cleaning caches with CCleaner.
B
18
S
5
G
4
Posts: 568
Reputation: 5,079

Post » Fri Jun 14, 2013 4:07 am

Hi,

I just try to view a published Construct 2 project with a Safari running on a Mac OS X 10.5.8 and nothing came out of the browser.

It works fine with Tablets without any issue.   

It works well OK with Windows 7 OS computers from desktop to Net-Book (like the one i am using now).

Please advise.

Thank You.

Vins
B
5
S
1
Posts: 20
Reputation: 545

Post » Fri Jun 14, 2013 2:44 pm

@vinsky2007 - your issue sounds unrelated to this thread. Perhaps you meant to post in 'How do I'. It's always useful to provide a link to your project and the exported game as well, so other people can test it.
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,368
Reputation: 193,746

Post » Fri Jun 14, 2013 4:39 pm

video!

GIF 1



GIF 2

B
18
S
5
G
4
Posts: 568
Reputation: 5,079

Post » Fri Jun 14, 2013 4:39 pm

Open image also doesn't work.
B
18
S
5
G
4
Posts: 568
Reputation: 5,079

Post » Sat Jun 15, 2013 4:16 pm

Update: tested on another XP SP3, installed SC2 on it, also doesn't work.
B
18
S
5
G
4
Posts: 568
Reputation: 5,079

Post » Sat Jun 15, 2013 9:08 pm

Also having same issue with r134, although it worked fine, first time after I installed it...

running Windows XP service pack 3...
As long as I can move left, right and fire, I'm Happy...
B
42
S
15
G
11
Posts: 655
Reputation: 12,260

Post » Sun Jun 16, 2013 7:42 pm

The same with me. XP SP2 . After first install and running Construct everthing worked fine, and the at some point, it didnt anymore. I couldnt open an image ether.
B
5
S
1
Posts: 4
Reputation: 1,041

Post » Mon Jun 17, 2013 1:58 pm

@Pat, SP2 isn't supported
B
18
S
5
G
4
Posts: 568
Reputation: 5,079

Post » Mon Jun 17, 2013 2:06 pm

Should be fixed in the next build.
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,368
Reputation: 193,746

Next

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests