Open through layout fail:Construct 2 R68 32-bit

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Thu Nov 17, 2011 1:36 am

Current bug:
I'm on XP 32-bit, Japanese OS w/ Japanese system language. When I try to open a project at the opening screen, in the layout, nothing happens. I checked eventvwr. Nothing there.

I'm not sure what system specs to post. I have all the data handy, if needs be.

Steps:
I just installed the previous version normally, and when I clicked 'Open Project' in the layout, it did not work. So, I used the drop-down menus.
B
13
S
5
G
3
Posts: 21
Reputation: 2,025

Post » Thu Nov 17, 2011 8:22 am

I tried the same steps - open from start screen - and it worked fine for me.

I notice from your other posts that you had an issue when installing. Maybe the problem is related to that?zenox982011-11-17 08:25:35
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,839
Reputation: 48,279

Post » Thu Nov 17, 2011 2:27 pm

Please post all your system specs! If in doubt see how to report bugs.
Scirra Founder
B
358
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,333

Post » Fri Nov 18, 2011 5:20 am

@zenox: I installed without exception and still go this problem.Fohsap2011-11-18 05:20:35
B
13
S
5
G
3
Posts: 21
Reputation: 2,025

Post » Fri Nov 18, 2011 5:43 am

Specs (ask if you need more info):

Operating System new server roles
Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)
Install Language: Japanese
System Locale: Japanese
Installed: 2010/07/12 10:46:03

System Model
NEC PC-MY28VLZJDS9H
Enclosure Type: Space-saving

Processor           
2.80 gigahertz Intel Pentium 4
16 kilobyte primary memory cache
1024 kilobyte secondary memory cache
64-bit ready
Not hyper-threaded

Main Circuit Board
Board: NEC MS-7149N1 2-D
Bus Clock: 200 megahertz
BIOS: NEC 0009/277A0900 01/24/2006

Healthy 2040 Megabytes Usable Installed Memory
Slot 'DIMM1 M/B' has 1024 MB
Slot 'DIMM2 M/B' has 1024 MB

Local Drive Volumes new volume encryption     
c: (NTFS on drive 0)     160.04 GB     96.33 GB free          
ST3160023AS [Hard drive] (160.04 GB) -- rev 3.00
Generic DVD-ROM SCSI CdRom Device [Optical drive]
HL-DT-ST RW/DVD_GCC-4244N [Optical drive]
[Floppy drive]

Display
Intel(R) 82915G/GV/910GL Express Chipset Family [Display adapter]
NEC LCD72VM [Monitor] (17.1"vis, 2005)

Multimedia
SoundMAX Integrated Digital Audio

Communications new connection speed & status
? Broadcom NetLink (TM) Gigabit Ethernet
? VirtualBox Host-Only Ethernet Adapter

Router
Linksys WRT54G series v3 802.11 b/g

APIPA: Yes

Dhcp Server: none

Networking Dns Servers:
OpenDNS

Other devices:
USB 1x occupied
Microsoft Natural PS/2 [Keyboard]
HID [Keyboard]
PS/2 [Mouse]
USB 5x unoccupiedFohsap2011-11-18 05:43:20
B
13
S
5
G
3
Posts: 21
Reputation: 2,025

Post » Fri Nov 18, 2011 3:38 pm

[code]Display
Intel(R) 82915G/GV/910GL Express Chipset Family [Display adapter][/code]
Intel graphics chips are incredibly crap. Never buy them. Have you tried updating your graphics card drivers to the very latest version? That's usually the problem.
Scirra Founder
B
358
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,333


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests