'OR' statement can't be placed

For questions about using Classic.

Post » Tue Apr 05, 2011 1:56 pm

Hi,

Perhaps a odd question, but I can't seem to get the 'OR' statement between two conditions as stated here: [url:21pfe1tp]http://sourceforge.net/apps/mediawiki/construct/index.php?title=Events[/url:21pfe1tp]

The 'OR' statement will allways be placed below both conditions, instead of between them. I can drag the 'OR' statement but on release it will allways fall back below both conditions.

I'm using Construct 0.99.97

Any help is appreciated..
B
1
G
1
Posts: 2
Reputation: 429

Post » Tue Apr 05, 2011 3:48 pm

Don't use or - it can cause crashes.
Moderator
B
88
S
32
G
33
Posts: 3,005
Reputation: 27,432

Post » Tue Apr 05, 2011 3:58 pm

Except from duplicating the code from the first condition and reuse it for the second condition, what options are there?
B
1
G
1
Posts: 2
Reputation: 429

Post » Tue Apr 05, 2011 4:13 pm

Using or basically makes it so you have two sets of conditions in a single event and one set of actions. You can either duplicate the event, resulting in two sets of the same actions, or you can use a function, which results in one set of the actions. Functions are described here: http://sourceforge.net/apps/mediawiki/c ... _Functions
Moderator
B
88
S
32
G
33
Posts: 3,005
Reputation: 27,432

Post » Fri Apr 08, 2011 10:22 am

will 'or' get hashed in c2?
B
52
S
17
G
15
Posts: 1,029
Reputation: 26,339


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests