OSX exporter not working

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Fri Jan 11, 2013 4:17 pm

Hi to all,
I've been trying the new osx exporter but, unfortunately, it doesn't seem to be working. Everytime that I try to export that way, there's 50% chances the export doesn't work (error message) and when it does, application doesn't launch.
I'm a the only one ?

imac 2,4 GHZ Intel core 2 duo OX 10.6.8
B
33
S
14
G
5
Posts: 232
Reputation: 5,557

Post » Fri Jan 11, 2013 5:40 pm

What's the error message?
B
87
S
44
G
16
Posts: 1,002
Reputation: 17,932

Post » Fri Jan 11, 2013 8:29 pm

The message says that osx export could not be completed. I don't remember excatly how it is formulated, I don't get it anymore. But osx apps still don't work.
B
33
S
14
G
5
Posts: 232
Reputation: 5,557

Post » Sat Jan 12, 2013 1:16 am

@Laurent - usually we can't help without the exact text of the error message.
Scirra Founder
B
395
S
232
G
88
Posts: 24,371
Reputation: 193,762

Post » Sat Jan 12, 2013 1:37 am

Maybe you need to configure app permision before to run. (Not app store certification)

I tested it and it works like a charm.
B
97
S
35
G
29
Posts: 3,139
Reputation: 28,371

Post » Sat Jan 12, 2013 9:41 am

@ Ashley : ok, I'd make a screen cap if it happens again.
@ Joannesalfa : How do you do that ?
B
33
S
14
G
5
Posts: 232
Reputation: 5,557

Post » Sat Jan 12, 2013 10:43 pm

also not working app dont starts .... no error message
B
5
S
1
Posts: 49
Reputation: 1,148


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: AndreasR, lukewasthefish and 4 guests