Our game will only load in firefox preview. Unless exported

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sun Jul 31, 2016 4:34 pm

Our game has quite a few assets; sound effects, graphics, arrays, and what not, I mean a LOT. The games size is only 384 compressed, as they're all relatively small assets, but we get a red bar every time I load it in anything except Firefox. Anyone have any ideas why that might be? I should also note the game loads CONSIDERABLY faster in Firefox as well. I have a hunch it might have to do with sound effects but I'm not certain

Here's an image that shows some of the console errors.

Image

Our game does use nw.js features and it would be nice not having to export every time I want to test them.
B
20
S
2
Posts: 70
Reputation: 1,466

Post » Mon Aug 01, 2016 10:09 am

suntank wrote:...The games size is only 384 compressed, ...


384 what? Kb?

Btw if you use NW.js features why are you not previewing it in NW.js?
B
135
S
33
G
17
Posts: 1,557
Reputation: 20,715

Post » Tue Aug 02, 2016 10:06 pm

384 mb. As I stated, it won't load in NW.JS which is why I can't use it.
B
20
S
2
Posts: 70
Reputation: 1,466

Post » Wed Aug 03, 2016 12:10 pm

suntank wrote:384 mb. As I stated, it won't load in NW.JS which is why I can't use it.

Try with the newest beta. If the problem still persist, file a bug report.
B
135
S
33
G
17
Posts: 1,557
Reputation: 20,715


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: blackhornet, David181 and 11 guests