Parallax 0, 0 goes invisible

Get help using Construct 2

Post » Thu Oct 18, 2012 11:00 am

well the title says it all every time when i make a layer with a parallax with 0, 0 the lay goes invisible when i test the game i dont know what im really doing wrong.
B
8
S
2
Posts: 38
Reputation: 812

Post » Thu Oct 18, 2012 11:40 am

You sure all the backgrounds and etc... in this layer parallax 0,0 are in window size ? Can you post capx in here?
B
50
S
12
G
7
Posts: 259
Reputation: 10,381

Post » Thu Oct 18, 2012 11:57 am

https://www.dropbox.com/sh/ant97au8bxb6doh/LRLrmJqBbs/Alien%20game.capx
here it is and the size of the screen is 640,960 for all images
B
8
S
2
Posts: 38
Reputation: 812

Post » Thu Oct 18, 2012 12:14 pm

Everything in layer with paralax 0,0 must be put in window size.

http://dl.dropbox.com/u/52838248/Alien%20game.capx
B
50
S
12
G
7
Posts: 259
Reputation: 10,381

Post » Thu Oct 18, 2012 12:55 pm

Yeah this happens quite a bit ...It is there.....you may have "show parallax in editor" turned on...sometimes when you do that ...if your parallax is not set in the right position or you changed it from when it was once somewhere else it will appear not on your layout when you play..usually cos its just now set off the layout.....As farsmile90 said....Just move the contents of that layer back to the Game Window markers....(The Grey dotted rectangle in the Layout View)

Easy solution but confused me also when it happened the first time...lol
When in doubt..or you are lost in a Zombie apocalypse or someone is giving you a hard time..Remember one thing..... Read the Construct 2 Manual..it will save your life.:)
B
35
S
13
G
8
Posts: 318
Reputation: 7,685


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: jezjones24, MrQuickGame and 10 guests