Particle Color wont't change.

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Aug 03, 2012 3:48 pm

Construct R99.

* Issue:
- Particle color won't change.

* How to reproduce:
- Open a new project;
- Import a object, place it on the Canvas;
- Create a particle object;
- Setup the first object with the particle as you desire;
- Configure it and edit its animation to be 1 pixel;
- Paint the pixel white;
- Exit the animation editor;
- Play the game;
- Watch the spray color white;
- Back, edit the color on the particle proprieties or animation editor;
- Exit the frame editor;
- Go back to the editor, confirm, it still white..

https://dl.dropbox.com/u/47035927/temp/particle_bug.capxTELLES08082012-08-03 17:26:13
ImageImageImageImageImageImage
B
93
S
20
G
13
Posts: 1,217
Reputation: 18,996

Post » Fri Aug 03, 2012 6:51 pm

Strange, it works fine for me, can change it to any colour without problem. I do get the crash from your other bug report though, the one with the anchor point.
B
27
S
8
G
8
Posts: 903
Reputation: 8,452

Post » Fri Aug 03, 2012 7:46 pm

I re-installed, still happening. I don't know why it don't keep the changes on the editor for this texture =(
ImageImageImageImageImageImage
B
93
S
20
G
13
Posts: 1,217
Reputation: 18,996

Post » Fri Aug 17, 2012 5:19 pm

I can't reproduce any problem either, works fine every time here. I'll close this report for now, let me know if the problem still happens in r100.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Fri Aug 17, 2012 10:29 pm

Here's a video.

I think a file wouldn't help, because it'a more about a procedure than anything else.

http://youtu.be/GmpZPSE31ic
ImageImageImageImageImageImage
B
93
S
20
G
13
Posts: 1,217
Reputation: 18,996


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests