Particles plugin doesn't display on production server

Get help using Construct 2

Post » Tue Mar 07, 2017 10:37 am

Hello everyone,

I'm not able to display particles on my production server (1&1).
However, it displays locally.

Can anyone help me please ?
B
5
S
1
Posts: 4
Reputation: 637

Post » Tue Mar 07, 2017 10:59 am

Particle effects require webgl be activated.

Are you using a 3rd party plugin?
Banned User
B
27
S
7
G
58
Posts: 1,229
Reputation: 34,790

Post » Tue Mar 07, 2017 11:24 am

lamar wrote:Particle effects require webgl be activated.

It's already activated ! :(

lamar wrote:Are you using a 3rd party plugin?

What do you mean ?
B
5
S
1
Posts: 4
Reputation: 637

Post » Tue Mar 07, 2017 11:45 am

xi4oxi4o wrote:
lamar wrote:Particle effects require webgl be activated.

It's already activated ! :(

lamar wrote:Are you using a 3rd party plugin?

What do you mean ?



Are you using the built in particles effects or a particle plugin you installed not created by Scirra?
Banned User
B
27
S
7
G
58
Posts: 1,229
Reputation: 34,790

Post » Wed Mar 08, 2017 4:24 am

I'm using the built in particles effect.

Since yesterday, I have more informations about the problem.
The game is embed into an iframe. However, if I launch the game directly, it works.
B
5
S
1
Posts: 4
Reputation: 637


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: bclikesyou, brunopalermo, kellehk, R0J0hound and 28 guests