Pause Function

Get help using Construct 2

Post » Thu Oct 24, 2013 1:37 am

I also found it helpful to set:

Platform Disabled (pause)
Platform Enabled (unpause)

Otherwise on my platformer game I could be in a paused state, hit the jump button, hit unpause and see my player sprite jump.
B
10
S
4
G
1
Posts: 10
Reputation: 997

Post » Fri Dec 06, 2013 12:15 am

@rexrainbow

Tried your pause button and it pauses the game but it will not un-pause. It's probably not your plugin, it's probably something I'm doing wrong.

I have a button OnClick Pause (Your Plugin)

Keyboard on key pressed (space bar) Pause Run (Your Plugin)but it's not un-pausing...

Thanks
Check out my latest game RAPID-TAPIT. Get your Fingercise on with this one. A steady Tap is all you need to score points. Lift a finger and see what you can do...

Image

ALLMarkMade Designs
B
23
S
9
G
1
Posts: 326
Reputation: 3,349

Post » Fri Dec 06, 2013 12:53 am

Solved!!!! For me I just used an Array Toggle Pause....

Thanks
Check out my latest game RAPID-TAPIT. Get your Fingercise on with this one. A steady Tap is all you need to score points. Lift a finger and see what you can do...

Image

ALLMarkMade Designs
B
23
S
9
G
1
Posts: 326
Reputation: 3,349

Previous

Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Governador, RookieDev, tarek2, Thelegendvinny and 18 guests