Pause Menu?

For questions about using Classic.

Post » Wed Aug 27, 2008 3:12 pm

Is it possible to pause the game? Thanks! :D
B
2
G
4
Posts: 23
Reputation: 1,096

Post » Wed Aug 27, 2008 3:21 pm

Try setting the timescale to 0.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Wed Aug 27, 2008 3:32 pm

Thanks for the quick reply! You are the main coder right? Thank you very much for creating and open-sourcing Construct. :D All my friends that I've shown Construct are just as obsessed as I am. I would love to help program Construct, but unfortunatly I do not know DirectX. Only C++, SDL, and some OpenGL. :cry:
B
2
G
4
Posts: 23
Reputation: 1,096


Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests