pause menue

Get help using Construct 2

Post » Thu Dec 12, 2013 8:58 am

I am trying to have a toggle for pausing the game...
It will Line 138's actions....but then it wont do

lines 139's actions

Ive stared at it for hours and cannot figure out why..


<a href="http://s93.photobucket.com/user/spawn85027/media/pause_zps61fb2e71.png.html" target="_blank"><img src="http://i93.photobucket.com/albums/l74/spawn85027/pause_zps61fb2e71.png" border="0" alt=" photo pause_zps61fb2e71.png"/></a>
B
9
S
2
Posts: 272
Reputation: 1,632

Post » Thu Dec 12, 2013 8:58 am

B
9
S
2
Posts: 272
Reputation: 1,632

Post » Thu Dec 12, 2013 9:47 am

whats the pause menu 1, 2, and zero?

that's the only thing that looks strange to me
B
5
Posts: 33
Reputation: 316

Post » Thu Dec 12, 2013 10:23 am

just setting the global value for the var(pausemenu)

when I press Return make (pausemenue)var =1

when var=1 do this.....set var=2

when var=2(and I press Return) do this...set var=0(to reset everything)

B
9
S
2
Posts: 272
Reputation: 1,632

Post » Thu Dec 12, 2013 10:25 am

my thinking is this..

I press Return to enter State 1,

while in state 1 I press enter again it goes to State 0

to reset it...
B
9
S
2
Posts: 272
Reputation: 1,632

Post » Thu Dec 12, 2013 6:10 pm

got it to work using an else Statement, never really used it before.

B
9
S
2
Posts: 272
Reputation: 1,632


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: digitalsoapbox, RetrocadeMedia and 1 guest