Pause

Get help using Construct 2

Post » Sat Mar 24, 2012 1:35 pm

Hi
I am sorry but i just cant find a pause.
Like when you live the tab it pauses or when
you open a msgbox.

Ras
B
11
S
1
Posts: 11
Reputation: 730

Post » Sat Mar 24, 2012 3:02 pm

Pausing is covered in the tutorial Delta-time and framerate independence.
Scirra Founder
B
399
S
236
G
89
Posts: 24,530
Reputation: 195,402

Post » Sat Mar 24, 2012 10:17 pm

ty
ras
B
11
S
1
Posts: 11
Reputation: 730


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests