Pause

Get help using Construct 2

Post » Wed Feb 19, 2014 1:36 am

So in the game i'm creating, I have a toggle pause, where when you click the pause button it will set time scale to 0, I also have it where when you click the resume button it sets the time scale back to 1,

The problem is, is when I click resumes my animations stop spawning. As if the time scale is still set to 0.

How do I fix this?
B
3
Posts: 2
Reputation: 202

Post » Wed Feb 19, 2014 7:28 am

How are your events set up?
I told my dentist I had trouble with my teeth and asked her to fix it without looking in my mouth..
B
54
S
16
G
8
Posts: 6,160
Reputation: 19,775

Post » Thu Feb 20, 2014 2:44 pm

Image


New to this program, I know it's pretty sloppy.
B
3
Posts: 2
Reputation: 202


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests