Pb with image format window

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Feb 15, 2013 1:08 pm

Hello,
Not sure if it's a bug or not :
inside the software, when i click in an animation or tiled background on the "image format" to chose the format in which exporting my image, the window supposed to appear (the one that allows you to chose between 32-8 png or jpeg) doesnt open, and the software is blocked, as if it was waiting for me to click on the window that is not there.
It worked twice, but for no reasons (size or format of the original image), and then stopped to work again.
I use the last update of Construct, and i updated my graphic drivers.
Am i the only one to have this problem ?
Thanks !goldentreee2013-02-15 13:20:36
B
11
S
6
G
2
Posts: 105
Reputation: 3,910

Post » Fri Feb 15, 2013 5:41 pm

Have you tried clicking 'reset dialogs' in Preferences?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,600

Post » Fri Feb 15, 2013 6:45 pm

Thanks Ashley, it works !
I didn't know that, a good trick to know :)
Thanks a lot.
B
11
S
6
G
2
Posts: 105
Reputation: 3,910


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests