Physics bug?

For questions about using Classic.

Post » Sat May 31, 2008 10:24 pm

Ah really? Didn't realise it was as low as 2000. Guess that needs changing somehow.
B
3
S
2
G
5
Posts: 1,777
Reputation: 5,529

Post » Sat May 31, 2008 10:38 pm

2000? Oh wow, my game just got impossible to make.
B
2
S
2
G
4
Posts: 110
Reputation: 1,670

Post » Sun Jun 01, 2008 3:32 am

I think it's about 4100px in each direction actually. The old Phys-Box used a 4000x2000 layout, and worked fine.
B
3
S
2
G
4
Posts: 130
Reputation: 1,735

Post » Sun Jun 01, 2008 11:39 pm

It's possible to do workarounds by splitting the level into many parts, but this is absolutely one of the big drawbacks on this physics-engin
B
8
S
2
G
5
Posts: 744
Reputation: 3,288

Previous

Return to Help & Support using Construct Classic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest