Physics problem

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Fri Sep 30, 2011 8:54 pm

I'm trying to turn of gravity and after one second to turn it on again, but nothing happens and the object (splat) still hovers in the air. When I disable first event, physics works. Am I doing something wrong? What's other way how to do that, would be good if there was set it movable/immovable at the runtime?
Also I got these check failures when saving the project.
.capx download
- now as I'm uploading the file, I noticed it has 8MB! I've wanted a ground texture so I just downloaded first pic from google which was 2000x2000px 1,5MB big file, I resized it in the program, still it looks like this is making problems? Is there a size limit or recommended size limit?


---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Object has no animations

Condition: !anims.empty()
File: Projects\ObjectType.cpp
Line: 911
Function: class ObjectTexture &__cdecl ObjectType::GetFirstAnimationFrame(void)
Build: release 60 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)

---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Object has no animation frames

Condition: false
File: Projects\ObjectType.cpp
Line: 922
Function: class ObjectTexture &__cdecl ObjectType::GetFirstAnimationFrame(void)
Build: release 60 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)


---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Releasing texture that has already been released; check all textures are loaded/released correctly

Condition: false
File: Projects\ObjectTexture.cpp
Line: 425
Function: void __cdecl ObjectTexture::GLReleaseTexture(class cr::GLRenderer *)
Build: release 60 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)


---------------------------
Construct 2 Check failure
---------------------------
Check failure! This is probably a bug:

Object texture leak: a texture is still loaded when cleaning up an ObjectTexture, check all textures released properly

Condition: gl_instances.empty()
File: Projects\ObjectTexture.cpp
Line: 39
Function: __cdecl ObjectTexture::~ObjectTexture(void)
Build: release 60 (64-bit) checked
Component: Construct 2 IDE
(Last Win32 error: 0)
Noga2011-09-30 20:54:52
ImageImage
B
25
S
6
G
8
Posts: 773
Reputation: 6,643

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests