platform bug???

Get help using Construct 2

Post » Fri May 11, 2012 8:44 pm

I am making a platform game and as my character is going down at a speed of 60 or less on a rotated solid , begins to get wedged. I'm doing something wrong?

Thanks.
sorry for my English
http://dl.dropbox.com/u/11867150/Bug.capx
http://dl.dropbox.com/u/11867150/captura%202012-02-16%20a%20las%2014.15.43.pngalejo2012-05-11 20:45:32
B
16
S
4
G
1
Posts: 7
Reputation: 1,740

Post » Sat May 12, 2012 3:08 am

You need to realign your collision polygon on sprite 2. This will allow the object to move less awkwardly and possibly fix your problem. If you are not sure how to do this, please click here for a manual section on how to do so.C2 Help2012-05-12 03:08:36
B
6
S
1
G
1
Posts: 22
Reputation: 719

Post » Sat May 12, 2012 2:36 pm

@alejo - I can't see anything wrong with your .capx. It works fine. What is the problem?

@C2 Help - the collision polygon looks fine on Sprite 2, it's just a bounding box which is what it's supposed to be, what is wrong with it?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,952
Reputation: 178,580

Post » Sat May 12, 2012 3:29 pm

   Yes @ashley, I couldn't find anything wrong with it either, so I took an educational guess on the problem. Plus, it made the block move smoother.C2 Help2012-05-12 15:30:18
B
6
S
1
G
1
Posts: 22
Reputation: 719

Post » Sun May 13, 2012 3:16 am

eureca!!! im emulating windows on a mac, thats the problem. i exported the project, and on mac has no problem. thanks,@ashley and @C2 Help for the quick support.

again, sorry for my English
B
16
S
4
G
1
Posts: 7
Reputation: 1,740


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Artpunk, gregorysforster and 1 guest