Platform movement broken

New releases and general discussions.

Post » Wed Mar 26, 2008 10:31 pm

Yeah, so, whenever I try to use platform movement, I get "Failed to load plugin PlatformMov.csx". What's up with that?
B
2
S
2
G
4
Posts: 110
Reputation: 1,670

Post » Wed Mar 26, 2008 10:43 pm

It'll be fixed in the next build, coming soon hopefully.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,478

Post » Wed Mar 26, 2008 10:56 pm

Oh okay. Thanks.
B
2
S
2
G
4
Posts: 110
Reputation: 1,670

Post » Thu Mar 27, 2008 12:04 am

I got that one too. I've used 0.92 in the meantime.
B
8
S
2
G
5
Posts: 744
Reputation: 3,288

Post » Thu Mar 27, 2008 4:14 am

Hey Hideous, good to see you stop by.

Did you block Construct from connecting to the web to update via the hotfix? It should fix the Platform movement... unless Ashley took it down for some reason.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Post » Thu Mar 27, 2008 6:29 am

Nope, I did not. And pressing "Check for updates" won't work either.
B
2
S
2
G
4
Posts: 110
Reputation: 1,670

Post » Sat Mar 29, 2008 8:10 pm

Sorry bout that, the hotfixer should be running again. Just open Construct and it should grab a working platform movement.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,478

Post » Sat Mar 29, 2008 8:20 pm

Ashley, does the updater just initiate a reinstall for a new version (say, 0.94) or will it just update the needed files?
B
2
S
2
G
5
Posts: 391
Reputation: 2,432

Post » Sat Mar 29, 2008 8:23 pm

You will still have to download and install new versions, like when 0.94 comes out, and for the forseeable future. The hotfixer will just kick in when we botch a plugin or something, like with the platform movement here. The updater has been coded to be able to auto-install new builds, but I'm a bit worried if it goes wrong it will nuke every installed copy of Construct in existance! So new builds as usual for now.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,478

Post » Sat Mar 29, 2008 8:28 pm

[quote="Ashley":366ooo3d]Sorry bout that, the hotfixer should be running again. Just open Construct and it should grab a working platform movement.[/quote:366ooo3d]

I already sent it to him a few days ago :wink:

But it's good to know the hotfix is up again.
Moderator
B
5
S
2
G
6
Posts: 4,348
Reputation: 10,971

Next

Return to Construct Classic Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests