Platform simulation goes wrong after r79 update

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Feb 14, 2012 7:11 am

After installing r79 , i have some problems with platform simulation, the game just totally stopped when i do simulate platform pressing jump..this doesn't happen on previous version..

Do you guys have any problem like this ? or closely to this ? i really need to know what's the problem about it..

thanks a lot and cheers,
B
6
Posts: 24
Reputation: 605

Post » Tue Feb 14, 2012 7:23 am

sorry for reposting, someone had post same topic yesterday, waiting for the fix version :)
B
6
Posts: 24
Reputation: 605

Post » Tue Feb 14, 2012 11:38 am

yes

The same happened to me, after placing any object with the behavior of the platform, everything stops working, and the layout is locked ...
B
6
G
1
Posts: 14
Reputation: 1,378

Post » Tue Feb 14, 2012 11:52 am

B
54
S
7
G
8
Posts: 150
Reputation: 5,812


Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests