Play/Pause

Get help using Construct 2

Post » Fri Dec 16, 2011 10:10 am

Hi I'm making a play/pause button.
frame 0 pause, frame 1 play
How do i get the button when i make click go to te frame 1 and pause.
click again goto frame 0 play.
When I make click and makes both actions fast :(.
B
4
G
1
Posts: 30
Reputation: 685

Post » Fri Dec 16, 2011 11:52 am

Same thing as in this topic.

You can also use this tutorial's implementation.

Choice is yours
New to Construct ? Where to start

Image Image
Image Image

Please attach a capx to any help request or bug report !
Moderator
B
247
S
85
G
40
Posts: 7,000
Reputation: 57,795

Post » Fri Dec 16, 2011 2:39 pm

As long as you do not want to upload to the scirra arcade, then use this plugin - http://www.scirra.com/forum/plugin-pause_topic46693.html

So for example,

PauseButton - onClick
     pause - toggle pause

This will pause and unpause the game when clicked
B
29
S
12
G
7
Posts: 740
Reputation: 7,849


Return to How do I....?

Who is online

Users browsing this forum: Colorfish, MarkThomas and 32 guests