Please don't remove "FILE" preview mode

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Thu Dec 15, 2011 4:16 pm

Hello there,

After updating my C2 to r71 release i got a message where it was explained that File preview will be removed in future.
I use C2 in all its futures except one little thing. I don't know why but in my pc i can't see the preview of my projects in HTTP mode.
I got this message every time :



any help?
B
12
S
3
G
5
Posts: 174
Reputation: 4,018

Post » Thu Dec 15, 2011 4:25 pm

Can't help if you don't tell us what kind of pc you have.
B
62
S
21
G
12
Posts: 1,910
Reputation: 13,155

Post » Thu Dec 15, 2011 5:08 pm

Hello

I use windows xp, service pack 3, 2.26 ghz, 2,99 GB ram.
VIDEO : ATI Mobility Radeon HD3470
B
12
S
3
G
5
Posts: 174
Reputation: 4,018

Post » Thu Dec 15, 2011 5:32 pm

Me too
But i have vista 32bits...
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,589

Post » Thu Dec 15, 2011 5:33 pm

its a problem with the localhost i think..
B
35
S
16
G
16
Posts: 2,222
Reputation: 16,589

Post » Thu Dec 15, 2011 6:02 pm

Have you tried changing the port in preferences or running in admin mode like it says?

This is difficult because neither WebGL nor audio on Chrome work in File mode. So if you run a game in Chrome on File preview mode it simply won't work.

So a much better solution is to fix HTTP mode, not to leave File mode in. Are you sure you're not running any other servers on your computer?
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,949
Reputation: 178,544

Post » Thu Dec 15, 2011 6:12 pm

Sorry ashley, where can i change the port??? Where is preferences??
B
12
S
3
G
5
Posts: 174
Reputation: 4,018

Post » Thu Dec 15, 2011 6:15 pm

In the past i installed easy php but it's not working now, anyway do You think it could give corruptions problems with c2?
B
12
S
3
G
5
Posts: 174
Reputation: 4,018

Post » Thu Dec 15, 2011 6:23 pm

It's off the file menu. See manual entry HERE.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
120
S
28
G
68
Posts: 4,843
Reputation: 48,287

Post » Thu Dec 15, 2011 6:53 pm

Ok i tried to put the port at 10.000 but still doesn't work.
May You help me with admin privilages in my pc ??
I think the problem it's all about it.
B
12
S
3
G
5
Posts: 174
Reputation: 4,018

Next

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests