Please don't remove "FILE" preview mode

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sun Dec 18, 2011 9:11 am

i followed your advice and i scanned my local network with a portscanner called "Advanced Port Scanner" of Radmin.
It seems i have all port closed except for these :

25 (smtp)
110 (pop3)
135 (loc-srv)
139 (netbios-ssn)
445 (microsoft-ds)

i tried to run preview http mode with these ports but it doesn't work. So i tried with t1shopper.com, an online portscanner, and since now it found only these responding ports :

135 (epmap)
1064 (jstel)

the main problem is still the same. I need to know what softwares close all my ports. I am not an expert about these things so i need help.

regards,

mrsponkie.
B
12
S
3
G
5
Posts: 174
Reputation: 4,018

Post » Sun Dec 18, 2011 2:49 pm

uhmmm....sounds so strange...are u using some antivirus with embedded firewall maybe ?or internet security software??
B
159
S
38
G
11
Posts: 229
Reputation: 17,361

Post » Sun Dec 18, 2011 10:38 pm

I'm using avast. Not other services.
I already tried to start http preview with avast stopped but preview still doesn't start
B
12
S
3
G
5
Posts: 174
Reputation: 4,018

Post » Sun Dec 18, 2011 11:31 pm

very unusual and complex situation...i've seen you are using winXP...the only thing i can suggest from here is to insert your OS Disc and try the "sfc /scannow" command from dos prompt if u don't want to reformat your system...
B
159
S
38
G
11
Posts: 229
Reputation: 17,361

Post » Mon Dec 19, 2011 12:48 am

External port scanners are probably useless, because very few ports are exposed to the internet, but many more can be used locally for testing, which is what Construct 2 uses.
Scirra Founder
B
359
S
214
G
72
Posts: 22,946
Reputation: 178,528

Post » Mon Dec 19, 2011 9:19 am

right...netstat -o -n -a | findstr 0.0:50000 from dos prompt....to see what task it is, open your task manager, click the "process" tab then make sure your view is set to show PID
B
159
S
38
G
11
Posts: 229
Reputation: 17,361

Post » Mon Dec 19, 2011 11:40 am



i have many problems doing this.

right...netstat -o -n -a -> ????

what is it??

B
12
S
3
G
5
Posts: 174
Reputation: 4,018

Post » Mon Dec 19, 2011 11:49 am

Open the start menu.

Run.

Type cmd. Enter.

Type that into that scary black window, without the "right..."Mipey2011-12-19 11:49:49
B
62
S
21
G
12
Posts: 1,910
Reputation: 13,155

Post » Mon Dec 19, 2011 2:40 pm

lol @Mipey :D
B
159
S
38
G
11
Posts: 229
Reputation: 17,361

Post » Mon Dec 19, 2011 4:55 pm

Ok done, but where can i find show PID in process tab??
B
12
S
3
G
5
Posts: 174
Reputation: 4,018

PreviousNext

Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: Mirlas, wrighthill and 19 guests