Please Help @Ashley

Bugs will be moved here once resolved.

Post » Tue Nov 18, 2014 12:14 am

@reidacity, make sure the animation names are the same, and if not change the actions to have the new animation names.
Spriter Dev
B
101
S
22
G
12
Posts: 3,271
Reputation: 17,068

Post » Tue Nov 18, 2014 1:48 am

Reidacity wrote:@lucid

the demo capx file for your spriter demo i change the original player to the one i got when i buy spriter with the sword but when i'm and the ground i cant swing the sword only in the air i'm not sure what to do.


My guess is there's an event that says: if on ground and not moving, change animation to idle, and another that says: if on ground and moving, change animation sequence to walk.

These events will always immediately change your sword swing back to walk or idle.

I suggest you create a variable called "stuck in move", and when you start any animation like a sword swing, change the variable to 1...and when the animation finishes, change the variable back to 0.

Then in the events that change the animation to idle or walk, add the additional condition :if "stuck in move=0"

This way, any special animation wont get replace with walk or idle.

cheers,
Mike at BrashMonkey
B
49
S
9
G
4
Posts: 426
Reputation: 7,071

Post » Tue Nov 18, 2014 4:38 pm

Thank you,
It works great thank man.
B
27
S
5
G
1
Posts: 15
Reputation: 1,849

Previous

Return to Closed bugs

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests