Please Help me

Discussion and feedback on Construct 2

Post » Sun Jan 15, 2017 11:07 am

how to make a pause menu on my game
https://www.scirra.com/arcade/puzzle-ga ... ngan-14275
Last edited by Azhari on Sun Jan 15, 2017 2:15 pm, edited 1 time in total.
B
11
S
3
G
1
Posts: 13
Reputation: 1,298

Post » Sun Jan 15, 2017 11:50 am

If you go on like this you will end up getting a temporally ban for sure. :roll:
Joke or not, spamming the forums like this is annoying and won't get you anywhere.

Listen to the guy below, he's got the power around here! :P
Last edited by TheRealDannyyy on Sun Jan 15, 2017 12:04 pm, edited 1 time in total.
ImageImageImage
B
64
S
24
G
78
Posts: 666
Reputation: 45,070

Post » Sun Jan 15, 2017 12:02 pm

@Azhari

Your posting behaviour has been noted and is not appropriate.

Please ensure your posts are proper requests for assistance with information and an associated .capx when appropriate.

Any more posts like this one will be locked.

If you continue to make posts like this you will get a temporary ban.

Thank you.
If your vision so exceeds your ability, then look to something closer.
Moderator
B
136
S
31
G
87
Posts: 5,492
Reputation: 60,270


Return to Construct 2 General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests